ONZE DUURZAME PARTNERS

BAQME

Gebruik een elektrische bakfiets bij jou in de buurt. BAQME is een leuk, betaalbaar en veilig alternatief voor korte autoritten en ideaal voor het laatste stukje vanaf of naar het OV. Download de app en reserveer een e-bakfiets. Zodra je bij de e-bakfiets bent kun je het slot openen via de app. Gebruik de fiets voor het vervoer van kinderen, boodschappen, pakketjes en meer. Je kunt de e-bakfiets altijd even parkeren. De elektrische trapondersteuning zorgt ervoor dat je soepel en milieuvriendelijk door het verkeer kunt bewegen. BAQME is makkelijk, je betaalt per minuut. Je hebt geen ruimte nodig in of bij je huis, de e-bakfiets parkeer je na je overal binnen de stadszone. 

WATERTAXI ROTTERDAM

Watertaxi Rotterdam verzorgt al het personenvervoer over water in Rotterdam en Schiedam. Onze schippers brengen u op afroep naar 50 eigen steigerlocaties in ons vaargebied. Daarnaast onderhouden wij drie vaste veerdiensten in Rotterdam-West, -Oost en -Centrum. Zo reist u elke dag snel en comfortabel naar uw bestemming!

CHECK

Bij Check willen we dat iedereen in elke stad binnen 15 minuten op de plek van bestemming kan komen. Dit doen we door nieuwe en slimme vormen van mobiliteit te introduceren. We zijn gestart met elektrische deelscooters. Niet van jou, maar voor jou. Er staat er altijd eentje bij je in de buurt. Binnen 30 seconden ben je op weg. En dat is fijn, want niemand houdt van wachten. Met Check ben je zo onderweg. En zo weer thuis. 

DONKEY REPUBLIC

Donkey Republic is de meest praktische deelfietsservice van Rotterdam. Huur een fiets in een paar seconden via de Donkey Republic-applicatie, altijd en overal in uw stad. Vind je fiets in de app, ontgrendel hem en geniet van je rit! Betaal naar gebruik of neem een ​​maandelijks abonnement om te profiteren van speciale prijzen voor al uw dagelijkse ritten. Deze dienst maakt het aanbod van mobiliteitsdiensten binnen de gemeente Rotterdam compleet en faciliteert intermodaliteit voor een betere kwaliteit van leven. Gebruik het eenvoudigste systeem voor het delen van fietsen dat ooit is gemaakt. Vind meer informatie op de Donkey Republic-website.

GO SHARING

Wij geloven in een groene planeet met mobiliteit voor iedereen. GO Sharing wil 100% elektrisch deelvervoer voor iedereen van deur tot deur toegankelijk maken. Daarmee staan we aan het roer van de transitie van traditioneel vervoer naar milieuvriendelijker en compact deelvervoer. Van bezit naar gebruik, alleen wanneer jij het nodig hebt. Met GO Sharing kan iedereen bijdragen aan een groenere en leefbare toekomst.
Wij bieden elektrisch deelvervoer aan waarmee je snel, makkelijk en leuk onderweg bent. We willen de wereld verbeteren én leuker maken. Daarom lossen we de problemen van traditioneel vervoer voor je op. Vergeet files, overvolle parkeerplaatsen en onnodige kosten.  
We geven prioriteit aan de veiligheid van onze rijders en andere weggebruikers. Onze e-scooters zijn bijvoorbeeld begrensd op de maximaal toegestane snelheid. Ook bezien we elk voertuig om de paar dagen voor controle op defecten. Ons toegewijde straatteam maakt mensen bewust van veilig rijden en parkeren. Tijdens lokale pop-upevenementen zijn we zichtbaar op straat en beantwoorden we graag alle vragen.