REIS OP JE EIGEN MANIER EN WIN!

Bij de RET zijn we aardig onderweg met duurzaamheid. Hoe meer mensen voor ons netwerk kiezen, hoe grotere stappen wij kunnen zetten. Reizigers helpen ons vooruit. Wat we al van jullie gehoord hebben: duurzaamheid is mooi, maar het moet wel praktisch blijven. Ieder reist op zijn eigen manier. Daarom gaan we op zoek naar allerlei manieren om ons netwerk voor nog meer mensen aantrekkelijk te maken. 

Ga jij voor snelheid, gezondheid, gezelligheid of het mooie uitzicht? We dagen je met 4 challenges uit om nog meer uit je reis te halen. Het doel? Dat straks nóg meer mensen voor de RET, de partners en duurzaam vervoer kiezen.

#WELZODUURZAAM

VOLGENDE CHALLENGES

 

9-5
9-6

CHALLENGE 4: TROTS OP DE STAD

Reno en Jordy maakten de mooiste foto op ons duurzame netwerk!

Het is prachtig op en rond ons duurzame netwerk. Er zijn zoveel mooie uitzichten en momenten gefotografeerd. Samen zien we de stad nu met nieuwe ogen. 

VORIGE CHALLENGES

 

17-10
18-11

CHALLENGE 1: SNELHEID

Joël en Brayson vonden de snelste route op ons duurzame netwerk!

Bij deze challenge zochten we naar de slimste en snelste routes op ons netwerk.
Daarmee inspireerden jullie mede-Rotterdammers om ook snel van A naar B te komen met de RET. Een geweldige wedstrijd met twee prachtige winnaars!

10-1
4-2

CHALLENGE 2: FIT OP REIS

Martijn blijft fit dankzij ons duurzame netwerk!

Wandelen en traplopen tijdens de reis: helemaal win-win! Lekker duurzaam én gezond, zo kunnen we samen met de RET laten zien wat actief reizen oplevert.
Afgelopen zaterdag 4 februari 2023 was de finale van deze sportieve challenge en onze winnaar Martijn ging er vandoor met de hoofdprijs, één jaar gratis reizen binnen het duurzame netwerk van de RET.

21/2
18/3

CHALLENGE 3: DE LIEFSTE

Zelal en Stefan reizen het liefst op ons duurzame netwerk!

Tijdens deze bijzondere challenge gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, om elkaar in 1 uur heel goed te leren kennen. Na afloop was er een quiz en werd bekend welk tweetal elkaar het best heeft leren kennen. De winnaars van deze challenge zijn Stefan en Zelal. Allebei wonnen zij één jaar gratis reizen voor zichzelf of iemand anders op ons duurzame netwerk!