Neptunes Dames 1 & Stichting Dierenlot winnen € 5.000,- euro dankzij Dries, Jut en Sybe & Francine en Diana!

Tijdens een energieke en enerverende avond zijn Neptunus Dames 1 en Stichting Dierenlot de grote winnaars geworden van de Aardig Onderweg Challenge Potje handig door de stad.
Dries, Jut en Sybe en Francine en Diana wisten slim, handig en vooral snel via het duurzame ov-netwerk door Rotterdam te reizen en waren het meest succesvol in het oplossen van de opdrachten. Voor de deelnemers eeuwige roem!

De echte winnaars zijn de goede doelen waar de deelnemers het geld voor binnenhaalden. De twee winnende teams hebben namelijk 5.000 euro gewonnen die volledig ten goede komt aan hun goede doelen. De deelnemers voor Neptunus Dames 1 maken het mogelijk om het damesteam van deze softballclub, dat landskampioen is geworden, mee te laten doen aan de Europacup. 

De RET is de duurzame verbinder van Rotterdam, goed voor elkaar, de regio en het milieu. Dat doen we samen. Daarom organiseren we Aardig Onderweg Challenges.

Meer weten over de volgende challenge 'Kijk ons nou!', de fotowedstrijd over Rotterdammers? Scroll snel verder!

#WELZODUURZAAM  #GOEDVOORELKAAR

VOLGENDE CHALLENGES

 

28-5
4-7

Challenge 5: Potje handig door de stad

Bedenkt jouw team de snelste route op het duurzame netwerk van de RET?

Tijdens een energieke en enerverende avond zijn Neptunus Dames 1 en Stichting Dierenlot de grote winnaars geworden van de Aardig Onderweg Challenge Potje handig door de stad.
Dries, Jut en Sybe en Francine en Diana wisten slim, handig en vooral snel via het duurzame ov-netwerk door Rotterdam te reizen en waren het meest succesvol in het oplossen van de opdrachten. Voor de deelnemers eeuwige roem!

23-9
1-11

Challenge 6: Kijk ons nou - fotowedstrijd over Rotterdammers

Maak jij de mooiste portretfoto rondom het duurzame netwerk van de RET?

Op het duurzame netwerk van de RET komen we elkaar tegen. Al die verschillende Rotterdammers, allemaal met hun eigen verhaal. Deze Aardig Onderweg Challenge brengt de mensen uit onze regio in beeld.
Kijk jij op een verrassende manier naar mensen in je omgeving? Maak jij het beste portret van een andere Rotterdammer? Dan win je € 500,- voor fotospullen!
Half september 2024 start de inschrijving voor deze 6e Aardig Onderweg Challenge, de fotowedstrijd over Rotterdammers. De finale vindt plaats op vrijdag 1 november 2024 in het centrum van Rotterdam. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Voorinschrijving

Wil je een bericht ontvangen zodra de inschrijving van start gaat? Stuur dan nu alvast jouw gegevens naar aardigonderwegchallenge@ret.nl.

VORIGE CHALLENGES

 

17-10
18-11

Challenge 1: Snelheid

Joël en Brayson vonden de snelste route op ons duurzame netwerk!

Bij deze challenge zochten we naar de slimste en snelste routes op ons netwerk.
Daarmee inspireerden jullie mede-Rotterdammers om ook snel van A naar B te komen met de RET. Een geweldige wedstrijd met twee prachtige winnaars!

10-1
4-2

Challenge 2: Fit op reis

Martijn blijft fit dankzij ons duurzame netwerk!

Wandelen en traplopen tijdens de reis: helemaal win-win! Lekker duurzaam én gezond, zo kunnen we samen met de RET laten zien wat actief reizen oplevert.
Afgelopen zaterdag 4 februari 2023 was de finale van deze sportieve challenge en onze winnaar Martijn ging er vandoor met de hoofdprijs, één jaar gratis reizen binnen het duurzame netwerk van de RET.

21/2
18/3

Challenge 3: De liefste

Zelal en Stefan reizen het liefst op ons duurzame netwerk!

Tijdens deze bijzondere challenge gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, om elkaar in 1 uur heel goed te leren kennen. Na afloop was er een quiz en werd bekend welk tweetal elkaar het best heeft leren kennen. De winnaars van deze challenge zijn Stefan en Zelal. Allebei wonnen zij één jaar gratis reizen voor zichzelf of iemand anders op ons duurzame netwerk!

9-5
9-6

Challenge 4: Trots op de stad

Reno en Jordy maakten de mooiste foto op ons duurzame netwerk!

Het is prachtig op en rond ons duurzame netwerk. Er zijn zoveel mooie uitzichten en momenten gefotografeerd. Samen zien we de stad nu met nieuwe ogen.