BLIJF JIJ FIT DANKZIJ ONS
DUURZAME NETWERK?

Challenge #2: Fit op reis!

Van reizen op ons duurzame netwerk word je lekker fit! Het ritje naar de halte, even met de trap: reis duurzaam én actief. En dankzij sportieve deelopties zoals de e-bike of fiets kom je in Rotterdam en omgeving ontspannen en energiek op je eindbestemming.

Of je nu supersportief bent of gewoon lekker bezig: jouw reisstijl kan je een jaar gratis reizen opleveren voor jou of iemand anders die het goed kan gebruiken.


Aanmelden voor de finale van de ‘Fit op reis’ challenge kan als volgt en daarmee kom je sowieso in de finale op zaterdagmiddag 4 februari 2023! *


Meedoen op jouw moment!
Kijk naar de oefeningen op de social kanalen van de RET en maak een foto van jezelf terwijl je één oefening naar keuze doet. Stuur die naar
aardigonderwegchallenge@ret.nl met als onderwerp je voor- en achternaam. Doe dit voor 1 februari 2023 om 10:00 uur.

De finale: RET-meerkamp


Op zaterdagmiddag 4 februari 2023 is dé challenge: een meerkamp in Rotterdam op verschillende RET- locaties. Je reist met de RET en kan overal punten verdienen. Vitaliteitstrainer Ron en zijn team zijn de jury. Zij kiezen de winnaar, die een jaar gratis reizen wint met RET voor zichzelf of iemand anders.

 

* Mits het maximaal aantal deelnemers is bereikt.


DOE MEE EN MAAK KANS OP EEN JAAR GRATIS REIZEN
VOOR JOU OF IEMAND ANDERS!

 


CHECK HIER DE SPELREGELS