ZELAL EN STEFAN
REIZEN HET LIEFST OP
ONS DUURZAME NETWERK?

Challenge #3: De liefste!


Aardig onderweg, lekker sociaal

Elkaar even de bus in helpen, de chauffeur groeten, opstaan in de metro. Een kleine sociale daad kan iemands dag zoveel leuker maken. Maak jij er altijd een gezellige rit van? Herken je bijvoorbeeld de bekende gezichten op jouw favoriete lijn? En luister je graag even naar iemands verhaal?
We dagen je uit om supersociaal op pad te gaan. Tijdens een bijzondere finale leer jij 1 medekandidaat in ongeveer 1 uur heel goed kennen en maak je na afloop een quiz over elkaar. Samen maken jullie kans op de hoofdprijs


De finale

Op zaterdagmiddag 18 maart 2023 was challenge 'De Liefste', een reis met twee personen over het duurzame netwerk van de RET. Hierbij maakten we gebruik van de tram en Baqme (bakfiets) als mobiliteitspartner. De winnaar ontvingen allebei een jaar gratis reizen voor zichzelf of iemand anders. 
De finalisten kwamen bij elkaar op de gezellige locatie. Na ontvangst en speluitleg gaf de juryvoorzitter het startsein. De deelnemers hebben een route afgelegd van ongeveer 60 minuten en gingen als tweetal samen in gesprek. Ze moesten elkaar binnen deze tijd zo goed mogelijk proberen te leren kennen. Tijdens de reis waren er aanwijzingen en onderwerpen die met de deelnemers werden gedeeld om over in gesprek te gaan.
Na afloop verzamelden we weer met elkaar op de startlocatie waar deelnemers over elkaar bevraagd werden. Dit deden we d.m.v. het gezellige spel, 'Petje op, petje af'. Na de eerste ronde bleven er 3 tweetallen over die de finaleronde met elkaar gingen spelen. Direct na afloop van deze ronde werden de winnaars van deze challenge bekend gemaakt, Zelal en Stefan! 


De prijs

Zelal en Stefan wonnen allebei één jaar gratis reizen voor zichzelf of iemand anders op ons duurzame netwerk!


MAAK KANS OP EEN JAAR GRATIS REIZEN

VOOR JEZELF OF IEMAND ANDERS!

 

CHECK HIER DE SPELREGELS